sbk 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Witam, googlowałem aczkolwiek nic nie znalazłem i mam pytanie. Czy istnieje/jest możliwość uruchomienia na np. pakiecie MD2 serwera głosowego TeamSpeak3 ? MD1 nie ma możliwości uruchamiania własnego oprogramowania tak więc wykluczam, chyba że w tym wypadku jest inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 (edytowany) Może lepiej napisać bezpośrednio do firmy? Będziesz miał pewną odpowiedź Edytowano Luty 28, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Paczki serwera TS3 są jak najbardziej dostępne na FreeBSD, także nie powinno być problemów. Weź tylko pod uwagę, że nie masz jakichkolwiek gwarantowanych zasobów (ram, cpu, łącze), także nie oczekuj od tego TS'a jakiś obrotów jak przy VPS'ie, ale jak najbardziej nie widzę "przeszkód" w hostowaniu takiej usługi, przynajmniej dla kilkunastu userów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbk 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Dziękuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach