xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Hey Potrzebuję firmy do których będę mógł przenieść parę domen .PL oraz następnie wykonać ich elektroniczną cesję na innego abonenta bez wysyłania żadnych skanów ani papierków. Polecicie mi gdzie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 hrd.pl home.pl dropped.pl chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 U Nas też możesz przenieśc domenę na inne konto - authinfo są zawsze w panelu więc z tym też żaden problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 www.hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 home.pl na pewno, od niedawna. Jakiś czas temu korzystałem z tej opcji i poszło sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 hekko.pl lub aftermarket.pl testowałem i działa znakomicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Dziękuję Panowie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżo 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Od niedawna masternet.pl oferuje taką możliwość, działa sprawnie - przetestowałem osobiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
insidevoodoo 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 (edytowany) Dropped.pl Ups, zauwazlyem, ze jest juz Aftermarket. Edytowano Luty 28, 2013 przez insidevoodoo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach