cuma 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 (edytowany) Poszukuję: Witam szukam wyszukiwarki na stronę www Screen / Demo:http://www.zmienopony.pl/products/katalog/sezon:latoOpis:w demie będzie bardziej wyjaśniune bo szczerze mówiąc nie wiem jak to nazwać fachowo Wiadomo że nie musi być tak rozbudowana lecz żeby działała. Pozdrawiam Proszę moderatora o przeniesienie działu jeżeli jest w złym Edytowano Luty 26, 2013 przez cuma (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 pomoże ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Ale w czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pogadajmy 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 No właśnie, o co chodzi? Bo jeżeli chodzi o listowanie artykułów to "uniwersalnej" metody nie ma, a podejrzewam że twoje doświadczeni programistyczne jest w okolicach 0. Mogę to napisać za jakieś drobne, bo w sumie dużo roboty to tam nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Chodzi mi o wyszukiwarkę opon na stronę, To jest zwykła wyszukiwarka lecz nie wiem gdzie ją znaleść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smooglerpl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Chyba nie masz zbyt dużej wiedzy programistycznej. Przeglądarki są uniwersalne i nie ma takiej konkretnej od opon do pobrania i wklejenia na stronę. Najlepiej samemu napisać. Jeśli jesteś zainteresowany mogę się podjąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach