Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Witam, Czy jest możliwość stworzyć hosting obrazków połączony np. z http://imgur.com/ gdzie... Wrzucając obrazki przez moją stronkę będą się ładować na ten hosting, dodatkowo po wgraniu obrazka na ich serwer skrypt by wyrzucał mojastrona.pl/878dYsz - a nie imgur.com/878dYsz . ile taki skrypt by kosztował? (ew. jakieś gotowce) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Wszystko da się zrobić , jak rozumiem mówisz o parserze. Generalnie nie wiem jaki sens ma taki serwis ?? trochę to chamskie korzystać z czyjegoś serwisu w takim celu : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Nie rozumiem czemu "chamskie" - hosting jest bardzo szybki i chce go lekko rozreklamować pod inna nazwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 (edytowany) Jest szybki bo jest dobrze prowadzony , znam właściciela z pewnością nie był by tym zachwycony : / Nie zawsze warto chodzić na skróty wymyśl coś podobnego , lepszego. Edytowano Luty 26, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Hajduk 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Jak dla mnie "podszywanie" sie pod czyjś hosting (bo tak rozumiem pojęcie "rozreklamować pod inną nazwą") jest nie fair i wsumie własciciel hostingu móglby się do ciebie o to przyczepić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 To jest zwykła kradzież. Jeżeli dobrze rozumiem, stwarzasz własny serwer hostingowy na który ludzie niby wrzucają pliki a tak naprawdę są one przekierowane na całkowicie inne serwer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach