seniu123 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Witam, jakie są serwery z darmowym okresem testowym? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 sprintdatacenter.plslaskdatacenter.pl tam masz test serwerów dedykowanych po wniesieniu opłaty 10 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Witam, jakie są serwery z darmowym okresem testowym? pozdrawiam Co do dedyków to może miesiąc testów ?? Co Ci konsumenci wymusili na rynku hostingowym aby oferować okres testowy dla serwera dedykowanego eh , przykre to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukasz Michalak 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 nikt Ci dedykowanego nie da na test bo się nie opłaca koszty instalacji by pewnie po 500zł były żebyś mógł zobaczyć , test za 10zł? stawiam na to że test (miesięczny) najtańszego z VPSów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Hoho, ja czekam aż jakaś firma hostingowa da mi całe swoje datacenter na "darmowy okres testowy", może być i 48h. Jak coś PM . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Co do dedyków to może miesiąc testów ?? Co Ci konsumenci wymusili na rynku hostingowym aby oferować okres testowy dla serwera dedykowanego eh , przykre to jest No niestety kiepskie serwerownie próbują łapać wszelkiej maści klientów. W tych lepszych nie dość, że klient musi podpisać umowę to jeszcze płaci za instalację. Ale cóż wolny rynek i rynek później weryfikuje, co widać w opiniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Hoho, ja czekam aż jakaś firma hostingowa da mi całe swoje datacenter na "darmowy okres testowy", może być i 48h. Jak coś PM . Ty ja ci dam swój garaż z neostradą i dwoma komputerami na testy haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Hoho, ja czekam aż jakaś firma hostingowa da mi całe swoje datacenter na "darmowy okres testowy", może być i 48h. Jak coś PM . Wydaje mi się, że możesz długo poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seniu123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 puki co to testuje dedyka na kei.pl z darmowym okresem próbnym 7 dni czyli jednak da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 To pochwal się czy pUki co działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach