krys76 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Próbowałem zarejestrować subdomene w wordpresie multisite przez ten linkhttp://rogozno.wlkp.net.pl/wp-activate.php?key=ce0687c23150a06bi pojawił się błąd"Not FoundThe requested URL /wp-activate.php was not found on this server." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 (edytowany) Po prostu nie ma tam takiego pliku... Wklepałem http://wlkp.net.pl/wp-activate.php?key=ce0687c23150a06b i chyba aktywowałem ci konto. Cytat Twoje konto zostało aktywowane! Twoja witryna pt. „rogozno.wlkp.net.pl” została aktywowana. Możesz zalogować się do niej przy pomocy wybranej nazwy użytkownika („**********”). Proszę sprawdzić, czy na podany adres e-mail – ********** – przyszła już wiadomość z hasłem i instrukcjami dot. logowania się. Jeśli nie otrzymano żadnej wiadomości, proszę sprawdzić w folderze ze spamem. Jeśli wiadomość nie pojawi się w Twojej skrzynce w ciągu godziny, możesz poprosić o wygenerowanie nowego hasła. Edytowano Lipiec 2, 2019 przez AdminForum anonimizacja danych (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krys76 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Rzeczywiście konto zostało aktywowane - przyszła wiadomość na email. A spróbuj wejść na rogozno.wlkp.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Rzeczywiście konto zostało aktywowane - przyszła wiadomość na email. A spróbuj wejść na rogozno.wlkp.net.pl It works! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krys76 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 U mnie też teraz pokazuje It works! Może support coś zrobił Ale to dalej nie jest to co powinno wordpress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Jest to strona "główna" apache2. Wrzuć WP w katalog /www i strona będzie śmigać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krys76 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Wszysto jest w public_html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Wszystko działa. Normalnie WP jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach