carlos84 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Witam, Potrzebuję dobrego hostingu do 400-500zł/rok. Zależy mi na stabilności i szybkości działania. Produktów aktualnie jest ok. 250, jednak docelowo będzie ok. 1500. Odwiedzin dziennie 300 - 400. Presta w wersji 1.4.9. Aktualnie posiadam hosting na home.pl i dodatkowo usługę clickshop, jednak jestem nie do końca zadowolony. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 (edytowany) Szczerze, to nie dziwię się, że nie jesteś zadowolony, absolutnie nie poleciłbym home.pl na jakieś działanie biznesowe w sieci. Fajnie, że nie robisz wariactwa i nie szukasz VPS-a w tej cenie, a w sensowny sposób - po prostu mocnego hostingu dzielonego. Tam, gdzie ktoś szuka mocnego, wysokiej jakości shareda, polecam przede wszystkim IQ PL http://www.iq.pl. Cytować ich plusów nie będę, bo o tym poczytasz na ich stronie internetowej. Utrzymuję kilkanaście stron na koncie Pro S, są to serwisy na Joomla i Zenphoto, wszystko od kilku lat działa porządnie, support bardzo dobry, a potem, gdy zaczniesz się rozrastać, możesz swobodnie migrować na VPS-a również w IQ. Akurat seria Pro przebija Twój budżet, ale masz tam możliwość płatności np. półrocznej, co jest dodatkowo wygodne. Jest jeszcze kilka innych dobrych firm, o których z pewnością ktoś wspomni niżej. Uważaj tylko na zbyt tanie usługi, wczytuj się w charakter i historię firmy. Jest jednak spora różnica między firmą z kilkunastoletnią tradycją i własnym DC z porządnym sprzętem a jakimiś sezonowymi budżetówkami. Edytowano Luty 25, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carlos84 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 (edytowany) Dzieki, na pewno to rozważę. Myślałem też o linuxcom.pl, ale opinie sa rozne(chociaż przeważają te dobre). Poczekam na więcej odpowiedzi. Edytowano Luty 25, 2013 przez carlos84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 (edytowany) Ja polece www.phudianet.pl serwerownia atman, także wysoka jakość usług Na pewno admin nie będzie Ci blokował konta za przekroczenie limitów, można się dogadać. Także możesz zacząć od niższego pakietu i sukcesywnie go podnosić. Ciekawą opcją jest też vps z Direct Adminem, ja korzystam aktualnie z najwyższego pakietu ale hostuje na nim kilka for PS na forum właściciel ma nick @sshd także możesz do niego napisać o ofertę Edytowano Luty 25, 2013 przez nesti (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Dzieki, na pewno to rozważę. Myślałem też o linuxcom.pl, ale opinie sa rozne(chociaż przeważają te dobre). Poczekam na więcej odpowiedzi. Migrowanie z jednej masówki na trochę tańszą masówkę, jak to mówią z deszczu pod rynnę Szukaj czegoś pokroju propozycji Sponsiego, firm z doświadczeniem, własną infrastrukturą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Zapraszam do naszej oferty serwerów wirtualnych, tu polecam serwer MZ TWO lub MZ THREE: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Oferujemy 7 dni testów, konta testowe zamawiamy z tego linku: https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?/cart/konto-testowe/&step=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carlos84 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 na tą chwilę wybór zapewne padnie na IQ, ale może ktoś jeszcze podrzuci jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 progreso.pl kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carlos84 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 jestem praktycznie zdecydowany na coś z dwójki: progreso.pl(biznes plus) / iq.pl(pro s) O ile po napisaniu do iq.pl odpowiedz otrzymalem już po kilkunastu minutach(w godzinach praktycznie nocnych), to od progreso.pl czekam na maila od wczoraj(wysłany w godzinach popołudniowych). Pierwszy plus dla iq.pl. W przypadku iq.pl wiem prawie wszystko, jeśli chodzi o progreso.pl nie ma nigdzie nic napisane na temat jakichkolwiek limitów(CPU, pamięć), maksymalnej wielkości bazy danych itp.wiecie może jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach