Kalwin 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 Witam Szukam hostingu stron WWW, jest mi on potrzebny ogólnie do testówwięc dużych wymagań nie mam lecz musi koniecznie posiadać cron orazperl. Hosting chcę kupić od razu na rok, a mogę na to wydać max 50 zł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Po co drugi temat ? Zamiast pisać w kółko to samo wpisz sobie "hosting www" w google i patrz. w 10 minut znajdziesz to czego szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 To wychodzi mniej jak 5zł miesięcznie... Zwiększ trochę budżet. Wysłane z Xperia U / Send from Xperia U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Ja już w tamtym temacie zaproponowałem ci sensowne rozwiązanie hekko 43/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 To może globalnetwork albo castpol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Ja również polecam hekko (reflink w stopce). Zmieścisz się w budżecie i na pewno będzie zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Dodam od siebie, że z hekko miałem kiedyś lekkie problemy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 zapraszam do szybki-serwer.pl serwer-pro kosztuje 49 zł. brutto rocznie. test bez zobowiązań, można korzystać bezpłatnie z domen typu: jakasnazwa.duu.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach