Kalwin 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 Witam Szukam hostingu stron WWW, jest mi on potrzebny ogólnie do testów więc dużych wymagań nie mam lecz musi koniecznie posiadać cron oraz perl. Hosting chcę kupić od razu na rok, a mogę na to wydać max 50 zł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 hekko link stopka 43zł rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalwin 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 Jakieś inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gumis 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Ja mam na http://www.pdg.pl obsługują PERLa i CRON kosztują 30pln rocznie, konto działa stabilnie bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 linuxpl 42 zł - chyba się sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamos141 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Polecam linuxpl - używam od kilkua lat, bardzo dobry support mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arve_lek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2013 Ja polecam linuxpl albo hexcom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2013 Zdecydowanie polecam hekko.pl. Sam korzystam (i spora grupa moich kumpli też, nie narzekają) i nie mam żadnych zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy1903 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2013 Bizneshost - już rok korzystam z ichusług i nie zawiedli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2013 biznes-host.pl - najtańszy pakiet z kodem rabatowym wyjdzie jakieś 45zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach