Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 A jaka firma? Cyfra+ to badziewie się zrobiło... Byliśmy u nich od początku istnienia (jeszcze za czasów wizji tv) i płaciliśmy około 140 zł. Żadnych zniżek nam nie dawali itp itd. Pojechaliśmy do salonu i powiedzieli że tylko nowi klienci dostają. Powiedział typek że jak tak bardzo chcę zniżkę to żebym umowę zerwał i nową podpisał. No ludzie... Policzcie ile to było 140 zł/mc przez ponad 10 lat a oni nawet 1% zniżki nie dadzą. Przeszliśmy do Cyfrowego Polsatu i od razu lepiej. UPC , 3 raz przedłużałem umowę. I tak za drogo to wszystko, heh. 140 złotych, gdzie kupa ludzi zarabia 1400zł? Realna cena to pół tego. A ta gala to parodia jest. Cena też. Bierzesz to na co Cię stać , logiczne prawda ? gdybym zarabiał 1400 zł to po opłaceniu czynszu i mediów by zostało z 500 zł więc faktycznie wyżyć ciężko. ehh co chwilę nowe promocje i człowiek może się czuć oszukany płacąc 130 netto za 20Mb/s, podstawowe tv i jakiś telefon w UPC... Swoją drogą w takich sieciach jak UPC, dają te Mb/s by mydlić oczy, a i tak tego nikt nie zobaczy. Mi tam wychodzi te 60 raczej , transfer stabilny bez skoków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Transmisja http://www.fajts.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Transmisja http://www.fajts.eu Mi tam wyskakuje koń trojański a nie walka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 o której jest walka saleta-gołota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 Musze przyznać , że walka była dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 (edytowany) Ujdzie w tłoku, dwóch emerytór dało, co miało, no ale jednak emerytów... Sosnowski w ryj dostał, tego się nie spodziewałem. To koniec tego gościa IMO. Edytowano Luty 24, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach