Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Witam Mg by ktoś napisać jak zainstalować VHCS na Linuxie CentOS albo UBUNTU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) Ferie? P.S. Wybrałeś sobie najgorszy możliwy panel do zarządzania jaki tylko jest możliwy, on ma tyle security problemów, że ładowanie go na jakikolwiek serwer to samobójstwo. No ale ok, Twój panel, Twój serwer i Twój hosting, podaj tylko później linka do swojej strony, żebyśmy mogli go dodać do listy "z tych hostingów nie korzystamy". Nawet na stronie głównej projektu aktualnie masz osadzonego trojana w javascripcie, nic tylko pogratulować wyboru. Edytowano Luty 22, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) a kto powiedział że chce otworzyć serwer. po prostu chce tylko sprawdzić jak to instalować i jak działa. a wiecie może co to za panel jaki mają na keed.pl?? bo chodzi mi o taki panel żeby był łatwy w obsłudze i w instalacji. Edytowano Luty 22, 2013 przez Krystian Pogrzebienny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 a kto powiedział że chce otworzyć serwer. po prostu chce tylko sprawdzić jak to instalować i jak działa. a wiecie może co to za panel jaki mają na keed.pl?? bo chodzi mi o taki panel żeby był łatwy w obsłudze i w instalacji. Na keed.pl jest Cpanel http://cpanel.net/ Trochę to wszystko po przerabiane przez http://www.youhosting.com/ Bo keed.pl to tylko reseller. youhosting znów zintegrował to wszystko z BoxBilling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 aha. a możecie mi jeszcze napisać czy BoxBilling można ustawić żeby można było dodawać subdomeny? bo sszukałem ale nie znalazłem takie opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 aha. a możecie mi jeszcze napisać czy BoxBilling można ustawić żeby można było dodawać subdomeny? bo sszukałem ale nie znalazłem takie opcji Jasne że można wystarczy kilka kliknięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach