Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 (edytowany) Sklep jest oparty o wordpress-a i wtyczkę woocomerce. Maple story Mesos Edytowano Luty 21, 2013 przez Webbb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 (edytowany) Strona denna. Zainstalowanie pluginu i dodanie paru rzeczy to żadne wyzwanie, jednym słowem chłam. Ocena końcowa: (-0.5/5) Edytowano Luty 21, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 (edytowany) Na stronie jest kilka kategorii , zależało mi na prostocie . To moja pierwsza styczność z stronami. Edytowano Luty 21, 2013 przez Webbb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smooglerpl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 (edytowany) Na upartego nie jest źle, aczkolwiek tło (te krateczki) są fatalne. Edytowano Marzec 14, 2013 przez smooglerpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2013 (edytowany) Dodałem stronkę, zapraszam do oceny . Maple story gold Edytowano Marzec 21, 2013 przez Webbb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2013 Nic co przyciągę uwagę szczerze? DNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach