Max25 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 Witam, Czy działają Wam normalnie połączenia wychodzące i przychodzące z T-mobile lub Heyah? Już od 30 minut staram się dodzwonić w bardzo ważnej sprawie i nie mogę się połączyć... Sprawdzałem w różnych telefonach, ale T-mobile i Heyah mi nie działają. Numer z orange (internet) działa bez problemów i dzwoni. Jestem z Krakowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 We Wrocławiu zdechło także... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 Po 40 minutach działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 http://www.telepolis.pl/wiadomosci/-aktualizacja-ii-problemy-z-siecia-ptc,2,3,27584.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Dzięki za linka. Widzę, że to jednak awaria ogólnokrajowa, czyli nie dotycząca wymiany/modernizacji najbliższego nadajnika. Szkoda, że na stronie nie dali informacji o usterce, a pewnie większość osób np. prywatnych pomyśli, że problem leży po ich stronie. Też bym tak pomyślał, ale nie kiedy 3 telefony służbowe nie są w stanie się połączyć. Jestem ciekaw jak często mają takie awarie... Oby było ich jak najmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Tego dnia sieć T-mobile wpuszczała Playa w roamingu pod swoje "strzechy" i coś poszło nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach