kred 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 Witam, Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakiś tani SEO hosting. Chodzi mi o to, abym miał do dyspozycji 10 lub więcej adresów IP. Przydałby się tez cPanel albo Installatron Na razie znalazłem serwerypro.pl A czy coś w podobnej cenie lub tańsze jest do znalezienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 neteasy.pl, rhosting.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kred 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 (edytowany) Dzięki, Rhosting rzeczywiście robi wrażenie pulą adresów IP Edytowano Luty 20, 2013 przez kred (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Polecam zdecydowanie www.szybki-serwer.pl. korzystam osobiście. 75zł za cały rok z 10 adresami IP. Co do panelu pisałeś o cPanel ale w formie że by się przydał lecz nie że jest konieczny ponieważ oni oferują directadmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sif3r 7 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 (edytowany) Albo seolite.pl , też niezłe Edytowano Marzec 6, 2013 przez sif3r (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2013 HOSEO - 500 IP, prawie 100 klas adresowych, różne systemy autonomiczne, różne Data Center w obrębie jednego serwera. Oprócz hostingu SEO są VPS'y SEO i serwery dedykowane SEO - wycena indywidualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach