cynman 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Witam wszystkich, Poszukuję bardzo stabilnego hostingu dla małej strony - 5gb transferu miesięcznie. Moją uwagę zwróciła oferta linuxpl,Potrzebuję opinii o tej firmie. Czy ktoś może napisać coś o tym hostingu? są stabilni i wszystko dobrze tam działa? Mają promocję - za każdą awarię przedłużają hosting o miesiąc, więc chyba są pewni siebie. Edytowano Luty 19, 2013 przez cynman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Bierz coś z tej listy, jeśli szukasz czegoś dobrego: hekko.pl, castpol.pl, biznes-host.pl, progreso.pl, prohost.pl Doh, ślepy jestem. W kwestii linuxpl, mieliśmy kiedyś klienta, którego konto działało strasznie wolno. Skończyło się na przenosinach do innego providera. Z drugiej strony, te narzekania na support... Bierz okres testowy najlepiej. Edytowano Luty 19, 2013 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Co ma ten temat do opini o firmach hostingowych ? ogarnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Co prawda nie ma to nic wspólnego z opiniami, ale zapraszam do HostingHouse.pl Edytowano Luty 19, 2013 przez HostingHouse (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Witam wszystkich, Poszukuję bardzo stabilnego hostingu dla małej strony - 5gb transferu miesięcznie. Moją uwagę zwróciła oferta linuxpl, czy ktoś może napisać coś o tym hostingu? są stabilni i wszystko dobrze tam działa? Mają promocję - za każdą awarię przedłużają hosting o miesiąc, więc chyba są pewni siebie. Pewni to oni są że ich serwery zawsze działają dobrze i nie widzą z nimi żadnych problemów;) Możesz też poczytać o aferach z domenami .... wszystko zależy na jaki serwer trafisz(jaki zostanie ci przydzielony) Edytowano Luty 19, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Autor się pyta o opinie a tu się pojawiają oferty Prawie jak w sejmie .... Tu masz pełno tematów z opinią o tej firmie: http://www.google.pl/#hl=en&tbo=d&sclient=psy-ab&q=opinie+linuxpl+hosting&oq=opinie+linuxpl&gs_l=hp.3.1.0i19j0i30i19j0i8i30i19l2.671.3415.0.5582.14.13.0.1.1.1.277.1626.6j6j1.13.0.les%3B..0.0...1c.1.3.psy-ab.WhqprZXKhlc&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.d2k&fp=a14563e7b2a9beca&biw=1920&bih=955 Ludzie sobie chwalą, więc raczej powinieneś być zadowolony. Ważne jednak jest, aby zawsze przetestować samemu daną usługę i nie polegać na opiniach napisanych w internecie, wtedy taka opinia jest bardziej obiektywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) @RafoX heh. Edytowano Luty 19, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 A, jeszcze drobniutkia sprawa, która pewnie przez przypadek umknęła Rafoksowi: RafoX dał link do hekko z refem. Miłosz edytowałem i wywaliłem ofertę rozpędziłem się a fakt nie zauważyłem że autor szuka po prostu opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geek 5 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 www.webq.biz powinno Ci przypaść do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www.itbeta.pl Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 Biznes-Host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarkus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Polcam hostinghouse.pl korzystam od 2 lat i nie mam z nimi żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Biznes-host.pl bez zastanowienia. Mam od jakiegoś czasu i zero problemów. Support odpowiada błyskawicznie. P.S jeśli zdecydujesz się na zakup to napisz do mnie, a dam Ci kod na 25% zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach