d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 Witam, ostatnio grzebiac w google znalazłem to: www.freeresellers.com Czy istenieja inne podobne stronki/firmy gdzie mozna znaleźć darmowe resellery? Może któraś z polskich firm oferuje darmowe resellery w zamian za reklame etc? pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 lol, teraz będzie mnóstwo firm hostingowych na darmowych resellerach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 Tak z ciekawośi - w jaki sposób opłaca się komuś dawac darmowego resellera? Bo nawet z tych reklam chyba nie zarobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 Myślę, że to jakaś większa firma która ma dobre serce, ponieważ nigdy nie spotkałem się z czymś takim jak darmowy reseller ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 Troche wyobrazni: buduja sobie baze [K]lientow, ktorzy (uwaga) hostuja tam strony, za ktore np. wzieli kase -> stopniowo wprowadzaja ograniczenia, az w koncu K decyduje sie na zakup resellera. Istnieje duza szansa, ze zrobi to wlasnie w firmie, ktora 'dala' mu darmowego resellera, zeby uniknac problemow przy okazji migracji. Darmowy reseller to po prostu dosyc nowatorski sposob na pozyskanie klientow. Czy to sie sprawdza - zobaczymy. Jezeli powstana nasladowcy, to znaczy, ze dziala. Z wlasciciela million dollar homepage (czy jakos tak, chodzi mi o kolesia, ktory to zrobil pierwszy) tez sie na pocz. wszyscy smiali :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 witam wszystkich, nie wiem jak wy, ale ja pod tym adresem widze forum a nie darmowe resellery pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 a na forum rozmowy a darmowych resellerach :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 --> CYTAT(adrjan.b @ 27.03.2006, 18:45) 29218[/snapback] witam wszystkich, nie wiem jak wy, ale ja pod tym adresem widze forum a nie darmowe resellery pozdrawiam. Myślałem, że angielkskiego to ucza juz w podstawówce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2006 Hehe, tylko na jakim poziomie . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach