Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Czy istenieje jakiś gotowy CMS któego będę mógł dowolnie edytować a potem go sprzedać bez uwzględnienia autora w stopce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 ehh. Zapomniełem dodać że chodzi mi o darmowy cms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Contao jest na licencji LGPL. Jeżeli chodzi o kwestie indywidualnego dostosowania jest naprawdę elastyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Dobrze by było jakby był Polski, ale sprawdze powyzszy. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Skoro chcesz go edytować to nie mów , że nie potrafisz spolszczyć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Nie mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 A czy wordpressa mogę w ten sposób tak wykorzystać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Z tego co wyczytałem to w Contao trzeba pozostawić copyright. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 pytałeś o możliwość komercyjnego wykorzystania i braku wymogu umieszczania w stopce adnotacji o autorach. a copyright jest w kodzie - to przez sam szacunek dla pracy autorów nie należy tego zmieniać, w końcu się za darmochę bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach