kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Witam, Przenosiłem stronę z home.pl do nazwa.pl - czy jest szansa, żeby odzyskać zawartość maili z home i przenieść je do nazwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Zapuść sobie imapsync na jakiejś zewnętrznej maszynie, albo nawet na komputerze domowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Ewentualnie coś bardziej prostego ( nie testowałem) : https://ssl0.ovh.net/pl/imapcopy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Dzięki Panowie. Ostatecznie pobrałem maile ze starego serwera i podmieniłem w skrzynkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Jednak niestety nie do końca jestem zadowolony z efektów, bo chciałbym to mieć na serwerze w nazwa.pl stąd jeżeli ktoś potrafi i wie co i jak to: Szukam osoby, która jest w stanie przemigrować mi zawartość kont pocztowych z home na nazwa. Obecnie działają te na nazwa.pl ale zależy mi na zawartości maili z home. Sprawa dość pilna. Kontakt: seo_adept(małpa)poczta.fm lub PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Jednak niestety nie do końca jestem zadowolony z efektów, bo chciałbym to mieć na serwerze w nazwa.pl stąd jeżeli ktoś potrafi i wie co i jak to: Szukam osoby, która jest w stanie przemigrować mi zawartość kont pocztowych z home na nazwa. Obecnie działają te na nazwa.pl ale zależy mi na zawartości maili z home. Sprawa dość pilna. Kontakt: seo_adept(małpa)poczta.fm lub PW Witamy. Prosimy o przesłanie identyfikatora serwera zamówionego w nazwa.pl na adres pr@netart.pl - w informacji zwrotnej prześlemy szczegółową instrukcję przeniesienia zawartości skrzynek. Pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Czasami najłatwiej jest skontaktować się z BOK "zainteresowanej" firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Witajcie, oczywiście, że tak - z tym, że na odpowiedzi boku trzeba czekać do 24h. Dopiero przez telefon można w miarę szybko uzyskać sensowną odpowiedź. Dzięki wszystkim za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach