michero23 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Cześć. Tak jak w temacie - poszukujemy serwera pod firmę. Początkowo będzie tam prosta strona-wizytówka i przetrzymywane zdjęcia i dokumenty. Transfer bardzo trudno nam oszacować, nie sądzę, by początkowo był duży, ale ważne, by nie było ewentualnych problemów z przejściem na wyższy pakiet, gdyby nagle był jakiś boom na naszą stronę. Najwięcej transferu zjedzą chyba zdjęcia, w pierwszych miesiącach może koło 300-400. Jeśli chodzi o miejsce na dysku to wydaje mi się, że 10gb to będzie ze sporym zapasem. Najlepiej również jakby nie było ograniczeń skrzynek email. Możecie coś polecić? Wiadomo, chcielibyśmy jak najtaniej, ale priorytetem jest dla nas stabilne działanie i na wszelki wypadek kopie bezpieczeństwa. Jeśli jest coś czego nie wymieniłem, a na co warto zwrócić uwagę, to proszę pisać Z góry dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Może progreso.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 progreso ma dość spore pakiety. Ja mogę ci zaproponować coś z oferty hitme.net.pl - http://hitme.net.pl/hosting_www.php 35zł / mc 10GB HDD lub sprawdź także: https://globalnetwork.pl/hosting 50zł / rok 10GB HDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) Kei.pl lub Kylos.pl z Kei dobre doswiadczenia od 5-6lat, z Kylos.pl od 3, a sprawdzilem wiele firm - szczegolnie tych obecnych na tym forum. Edytowano Luty 18, 2013 przez makosgsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Sprawdź też Serwer Plus w Hoste.pl Od kilku lat korzystam i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gumis 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Wydaje mi się, że to może być interesujące, dobre parametry w niskiej cenie: http://f3.pl/oferta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Zapraszam do naszej oferty, na początek polecam MZ ONE: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Zapoznaj się z ofertą Castpol.pl. Firma w której pracowałem 3 lata temu po dzień dzisiejszy ma u nich hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Cześć, Bardzo dobre opinie zbiera Blink.pl - w szczególności pod zastosowania firmowe.Decydują o tym takie elementy, jak: 7 dni backupu i możliwość przywrócenia dowolnej kopii samodzielnie z panelu możliwość zawarcia umowy powierzenia przetarzania danych osobowych (pod GIODO) transfer bez limitu skrzynki poczty - bez limitu trzy wersje PHP do wyboru Aktualnie ceny pakietów startują od 49,- zł netto, bo trwa promocja, w której pierwsze pół roku usług masz gratis. Wyniki ankiet, które przeprowadzane są regularnie wśród Klientów: zadowolenie z procesu obsługi przez BOK >80% czy poleciłbyś usługę znajomemu? TAK >86% Przykładowe opinie obsługiwanych Klientów z comiesięcznej ankiety: "Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością działania…" "Moje zgłoszenie mailowe zrealizowano błyskawicznie!" "Kontaktowałem się z biurem kilka razy. Ostatnia rozmowa z konsultantem była bardzo dobra i profesjonalna." Oczywiście Blink.pl daje możliwość 14 dni bezpłatnego testu. Hosting pod marką Blink.pl świadczy:Ogicom "Spider" Sp. z o.o. S.K.A. z siedzibą w Poznaniu (dawniej: Ogicom Sp. z o.o), ul. Abpa A. Baraniaka 88, 61-131 Poznań, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000410900, REGON 634407251, NIP 7811720476, kapitał zakładowy 418 000 zł w pełni wpłacony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 C zadowolenie z procesu obsługi przez BOK >80% czy poleciłbyś usługę znajomemu? TAK >86% Przykładowe opinie obsługiwanych Klientów z comiesięcznej ankiety: "Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością działania…" "Moje zgłoszenie mailowe zrealizowano błyskawicznie!" "Kontaktowałem się z biurem kilka razy. Ostatnia rozmowa z konsultantem była bardzo dobra i profesjonalna." Ciekawsze są opinie tego co piątego użytkownika, który nie wykazuje zadowolenia, dla zachowania obiektywizmu można by dać 4 pozytywne i 1 negatywną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Z pozostałych 20% część jest neutralnych, a część negatywnych, bo tego sie rzecz jasna nie uniknie, nie sposób wszystkich zadowolić. W większości wypadków źródło niezadowolenia leży poza zakresem świadczonych usług, na przykład komuś wirus popsuł stronę, której od lat nie aktualizował, a na to hoster akurat nie ma wpływu. Albo konkretny użytkownik jest niezadowolony z efektów działania filtrów antyspamowych, bo mu odfiltrowały oczekiwaną korespodnecję. Bywa też, że ktoś uważa, iż cena za serwer jest stanowczo za wysoka, bo on używa tylko jednej skrzynki mailowej. Wydaje mi się, że w większości firm hostingowych, które nie mają jakiś gigantycznych awarii czy też wpadek z obsługą, takie powody niezadowolenia się pojawiają w sposób naturalny. W Blink.pl natomiast wiemy, że miażdżącą większość stanowią na szczęście Klienci zadowoleni, ponieważ otrzymują usługę o świetnym stosunku parametrów do ceny i wysokim poziomie niezawodności. Dodatkowo - z dobrym czasem reakcji i cechami przydatnymi do prowadzenia serwisu firmowego, których próżno szukać u konkurentów, jak choćby wspomniana umowa powierzenia przetwarzania dancyh osobowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Biznes-Host, Dla biznesu, najmniejszy pakiet 99/rok Albo PHU Dianet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 Ja polecam: http://www.iq.pl/ http://www.unixstorm.org/ przetestowane, będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach