Voltass 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Zapraszamy na nowopowstałe Forum www.CenterDarkForest.com.pl . Co prawda na chwilę obecną wieje pustkami aczkolwiek mamy nadzieje że Forum się rozkręci. Zapraszamy osoby chętnę do pomocy. Posiadamy również własny serwer Team Speak 3 więcej poniżej: Serwer jest postawiony na VPS-ie opartym o system BSD oraz łączu 100mega co pozwala na uzyskanie niskich pingów, oszczędzając wielu nerwów w użytkowaniu.Serwer został podzielony na publiczny oraz wewnętrzny przeznaczony dla członków naszego klanu. Istnieje możliwość uzyskania swojego kanału, więcej informacji na Forum CDF w dziale Team Speak 3. TeamSpeak IP & Port:176.122.227.206:9987 Status hasła TeamSpeak: bez hasła (publiczny), oraz z hasłem (wewnętrzny) Kraj: Polska Kategoria: Różne gry Strona http://www.CenterDarkForest.com.pl Gameserver: Cs, LOL, Dota2, Ghost Recon Online itd. Sloty: 512 (100 zarezerwowanych) Kanały: 31 (Na chwilę obecną) Wersja serwera FreeBSD Serwer 24/h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Nie zrozumiałeś. Te forum służy do prezentowania swojej pracy, nie reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Zamiast opisywać, co to za forum to piszesz pierdoły, jak postawiłeś TS'a na VPSie z FreeBSD, łał. SZACUN! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Mi się podoba spolszczenie. Welcome to Forum Wielotematyczne CenterDarkForest, Please Logowanie or Rejestracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Ja mam "Witaj na Forum Wielotematyczne CDF CenterDarkForest Multigaming Clan, Prosimy o Logowanie lub Rejestracja". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Ja się jedynie zastanawiam o czym jest te forum. Czy o grach czy to wielotematyk bo tyle tam działów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach