LuKaDL 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Witam proszę o rzetelną wycenę domeny www.ZleceTo.pl ponieważ mam klienta na tą domenę a niewiem ile mu "krzyknąć" : > Próbowalem zrobić biznes na tym ale jednak nie mam czasu... Czekam na odpowiedzi ZleceTo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 30-50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKaDL 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Mi chodzi o samą nazwę, wiem że nie jest popularna w necie i nie ma PR ale raczej dobry adres na takie strony jak teraz tam jest Chyba duzo więcej warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Mi chodzi o samą nazwę, wiem że nie jest popularna w necie i nie ma PR ale raczej dobry adres na takie strony jak teraz tam jest Chyba duzo więcej warta. Poprosiłeś o wycenę więc wyceniłem. Nazwa kiepska, gdyby nie fejsbukowe "Lubię To" to nawet nie wpadłbyś na taką nazwę. Nie jest więcej warta, może być nawet mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKaDL 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Nie sugerowałem sie Facebookiem Tylko tematyką dla domeny gdy ją nabyłem i chciałem otworzyć coś. Zlecenia i Ogłoszenia. OK rozumiem twoje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bandur.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2013 Witam,Sprzedałeś kolego tą domenę? Na pewno nie sprzedawaj jej za 50 zł. To jakaś pomyłka. Bardzo ciekawa domena, na której można zarobić. Ciekaw jestem za ile ją sprzedałeś?Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach