Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Jeśli znajduje coś w na allegro i jest to wystawione przez jakiś sklep to zazwyczaj staram się z nimi skomunikować "poza allegro", przez ich sklep internetowy, e-mail lub cokolwiek innego. A niech ktoś zarobi te przykładowo 10x więcej na tym przedmiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Jeśli znajduje coś w na allegro i jest to wystawione przez jakiś sklep to zazwyczaj staram się z nimi skomunikować "poza allegro", przez ich sklep internetowy, e-mail lub cokolwiek innego. A niech ktoś zarobi te przykładowo 10x więcej na tym przedmiocie. Żeby nie to złodziejskie allegro to byś nawet tego sklepu nie znalazł. Żeby nie to złodziejskie allegr oto byś nie mógł znaleźć najtańszej oferty (chyba że twoim hobby jest przeglądanie stron różnych sklepów i porównywanie cen). Żeby nie to złodziejskie allegro to ludzie którzy dzięki niemu mają pracę, by tej pracy nie mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 (edytowany) chyba że twoim hobby jest przeglądanie stron różnych sklepów i porównywanie cen 1. od tego są porównywarki 2. Niech będzie, wygrałeś edit: U was też coś te allegro zamula teraz? dobre kilka sekund mi się ładuje Edytowano Luty 17, 2013 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 U mnie już dobrze działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Działa jak by chciało a nie mogło. Niebezpiecznik też o tym pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Nie rozumiem tego waszego płaczu, że allegro zbiera prowizje, muszą utrzymać serwery, pracowników, dbają o bezpieczeństwo produktów które są wystawiane, dzięki temu ciężej jest aby ktoś cię zrobił w "wałka". Wszystko jest pod nosem, szybko i wygodnie, posiadają wiele udogodnień dzięki czemu wiele produktów masz np już 2 minuty po zakupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Właśnie, zapomniałem o ubezpieczeniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach