Drigen 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 Witam, Prosilbym o wycenienie ile by kosztowało miesiecznie pozycjonowanie forum serwera minecrafta pod frazy: - minecraft (1 strona Google) - serwer minecraft (Pierwsze 10 wyników Google) Prosilbym o podanie rożnych możliwości. Forum jest na silniku mybb. Ile by to kosztowało co miesiąc. Jestem w tej dziedzinie absolutnie zielony, więc przepraszam za moja nieznajomość tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 Witam, Prosilbym o wycenienie ile by kosztowało miesiecznie pozycjonowanie forum serwera minecrafta pod frazy: - minecraft (1 strona Google) - serwer minecraft (Pierwsze 10 wyników Google) Prosilbym o podanie rożnych możliwości. Forum jest na silniku mybb. Ile by to kosztowało co miesiąc. Jestem w tej dziedzinie absolutnie zielony, więc przepraszam za moja nieznajomość tematu. Napisz do firmy pozycjonującej ? to forum generalnie o webhostingu ... a nie o pozycjonowaniu. Każda firma poda inną cenę , przy zlecaniu pozycjonowania portalu to nie Ty ustalasz cenę tylko podmiot wykonujący owe zlecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 pio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pdg.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 Znajdź kilka firm seo, wyślij im zapytanie z wyceną, wybierz najkorzystniejszą ofertę i tyle. Generalnie najlepiej napisać do młodych firm, dopiero co założonych. Ceny powinny być znacznie korzystniejsze z uwagi na mniejszą ilość klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 Generalnie najlepiej napisać do młodych firm, dopiero co założonych. Ceny powinny być znacznie korzystniejsze z uwagi na mniejszą ilość klientów. I efekty współmierne do poniesionych kosztów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 Jeżeli można doradzić, to trudno będzie Ci się wybić z owymi frazami :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radek123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Uważam, że za obydwie te frazy firma nie powinna Ci policzyć więcej niż 80-100 zł brutto. One są po prostu bardzo łątwe do wypozycjonowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Tak troszkę offtopnę..Pamiętam, jak pod koniec 2010r. MC wchodził do Polski.Bez żadnego problemu osiągnąłem pierwszą pozycję na takie frazy z moim (chyba pierwszym?) forum MineCraftowym.MineCraft się rozpowszechnił, zleciała się plaga dzieciaków i sprzedałem cały interes - teraz mi się łezka w oku kręci jak to sobie wspominam, ech..Wyślij zapytania do firm zajmujących się pozycjonowaniem i wybierz najlepszą (niekoniecznie najtańszą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 Pewnie od 2000 w gorę by to koztowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2013 Wiele firm wyceni Ci te frazy na jakieś kosmiczne kwoty bo większość firm nie ma zielonego pojęcia o wycenach, spojrzą tylko na ilość wyników i stwierdzą, że fraza jest mega trudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiasty 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 spojrzą tylko na ilość wyników i stwierdzą, że fraza jest mega trudna. Całkowita nieprawda. Taka wycena to nabijanie klienta w butelkę. Tutaj możecie przeczytać co należy wziąć pod uwagę przy wycenie: http://www.forum.optymalizacja.com/topic/122772-jak-ocenic-konkurencyjnosc-frazy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2013 Poniżej 500zł za top3 za frazę jak dostaniesz wycenę to się mocno zastanów. W pozycjonowaniu oprócz szybkich wyników liczy się stabilność najlepiej na lata. Wypchnąć można coś nawet w 3 dni spamem za prawie darmo. Wycena ta jest bez patrzenia na wyniki/konkurencję bo to nie tak się wycenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Jeśli chodzi o pozycjonowanie to wycenianie miejsca od 1-3 często jest bardzo naciągane. Najlepiej się umówić na płatność od wyników, to najuczciwsza opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiasty 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Najlepiej się umówić na płatność od wyników, to najuczciwsza opcja. Masz na myśli ilość wejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Rozróżnienie 1-3, 4-5, 6-10 jest cały czas dobre, czy można lepiej - pewnie tak ale takie coś się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Everesteam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 spotkałem się z przedziałami: 1, 2-5, 6-10 10>bezpłatne oraz za wykonywaną pracę czyli ryczałt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach