Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Witam. Tworzę szablon pod mojego cms (blog), i o to efekt wizualny ; ) No jest prawie skończony, czekam na Wasze propozycje co zmienić; ) no i oczywiście oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Utilaft 14 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 (edytowany) Chodzi Ci o wysokość położenia siedbara z wpisem? - Poprawione Edytowano Luty 15, 2013 przez Utilaft (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smooglerpl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 (edytowany) Słabo wygląda, może zmień czcionkę, trochę go ożywisz. Wydaje mi się też że powinieneś zmienić czerwony pasek z header'a na jakiś spokojniejszy kolor. Pola z prawej strony również nie zachwycają jak i samo tło. Edytowano Marzec 14, 2013 przez smooglerpl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2013 Chodzi Ci o wysokość położenia siedbara z wpisem? - Poprawione Chodzi o jakiekolwiek standardy. Możesz zacząć od tego: http://960.gs/ Mimo, że 960 pixeli jest już wypierane przez inne siatki, to ten framework przybliży Ci temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2013 Boxoffice na WordPress tak wygląda. Wysłane z mojego ST25i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach