Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 (edytowany) Witam, Ostatnio wykonałem zlecenie dla znajomego pod serwer "tibii" proszę o opinię: - zmniejszony wiadomo z jakiego względu i jpeg :S Ewentualnie lepsza jakość: http://img818.imageshack.us/img818/2434/afk1iqs.jpg - "znak wodny" dodany w Paincie w robocie : ) Edytowano Luty 15, 2013 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Spoko, trochę zaburzone niektóre wielkości, można też zastanowić się nad poprawieniem czytelności przez bardziej odbicie treści wersus tło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 A mnie ciekawi jak dopasujesz tło pod każdą rozdzielczość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 @Gutaj - background-size i JS dla staroci. I będzie się ładnie skalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) A mnie ciekawi jak dopasujesz tło pod każdą rozdzielczość. Dobry koder wszystko może ogarnąć Png lepiej wygląda: http://www.imagebam.com/image/e17f3b237718454 Edytowano Luty 18, 2013 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Mało czytelny moim zdaniem. Zlewa się trochę całość, ale pod serwer tibii się nada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur35 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 dla mnie twój layout jest trochę za "ciemny" ale to moje subiektywne zdanie ogólnie masz niezłe umiejętności graficzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 ta postać w tle to też samemu rysowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qajs 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2013 A ile jest tu Twojej pracy tak na prawdę z czystym sercem. Obrazek zapewne z neta, gotowe teksturki, tylko powklejać i gotowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach