Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Szykuje się nowy hosting wnioskując po adresie http://proserw24.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Fajnie, i co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Fajnie, i co z tego? Nie rozumiesz zbytnio przekazu Jakież to są zabawne nowo powstałe krzaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Czyżby podróbka proserwer.pl? No cóż, sądząc po treści strony głównej to będzie hosting od młodzieży dla młodzieży Edytowano Luty 14, 2013 przez king_arthur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Ten tekst mnie rozbawił , przeglądałem nie dawno przejęty dobytek SANFRE.EU i spadłem z krzesła ze śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Wrzucając tutaj link tylko niepotrzebnie karmisz krzaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Tomku , przynajmniej osiągnie jakąś sławę :)A publiczność jest tu bardzo wybredna. Edytowano Luty 14, 2013 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Z tego co widzę to przejąłeś Sanfre.eu. Więc zamiast się naśmiewać z innych, byś sam zaczął pracować nad sanfre bo odkąd je przejąłeś to odprawiasz samą fuszerkę. Za poprzedniego właściciela przynajmniej to działało i był kontakt, a ty blokujesz bez uprzedzenia, i nie raczysz odpowiedzieć na pytania przez ticket. Po co przejmowałes jak masz w dupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Dobra, wyjaśni ktoś o co w tym wątku biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Autor znalazł (założył?) jakiegoś śmiesznego krzaka i od razu przybiegł się pochwalić swoim beznadziejnym znaleziskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Tyle to i ja złapałem, ale mam wrażenie, że @Łukasz B. sam ze sobą gadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach