Gość Rothek Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Witam, Mam 2 laptopy w 1 nie działa stacja CD/DVD Więc z drugiego chciałem zainstalować system Debian zmieniłem dysk z tego "uszkodzonego" do tego z działającą stacją i zainstalowałem Debiana. Po zmianie dysków po włączeniu Debiana pokazuje się i dalej nic nie idzie: Jak naprawić system? @down Nie ;x Edytowano Luty 14, 2013 przez Rothek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 A to nie jest jakaś wada matrycy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Stery od grafy. Masz jakieś ati? Nvidię? Uruchom z jakaś mesą system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 2 x Nivida Na uszkodzonym GEFORCE G102M Na tym co instalowałem GEFORCE GT630M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 A z pena zainstalować nie możesz ? http://debian.linux.pl/entries/77-Instalacja-Debiana-z-pendriva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 To nie jest windows żeby robić reinstalki Uruchom system w single i zobacz czy chociaż konsola wstanie. Jeśli będzie ok i będziesz mieć dostęp do prompta, to znaczy, że masz problem ze sterownikami do grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach