Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Witam czy da radę napisać skrypt do automatycznej instalacji panelu/paneli na vps user X wpisuje dane od vps'a wybiera panel i to mu instaluje automatycznie na vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Raczej ogólnodostępnego skryptu nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Raczej ogólnodostępnego skryptu nie dostaniesz Dlatego napisałem do ciebie na gg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) @Kamikadze czytaj pytania Tak, da rade cos takiego napisać - pewnie ci chodzi o coś typu setup.sh Directadmin-a. Edytowano Luty 14, 2013 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 A orientujecie się jakie koszta tego będą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Aha nie obczaiłem bo dopiero wstałem i źle sobie pytanie przeczytałem Koszta raczej małe nie będą (ja ci tego nie zrobię hehe). Najlepiej skontaktuj się z firmami gdzie coś podobnego było lub jest. Zdaje się że firma niceshoot coś takiego oferowała na swoich serwerach (klikasz i masz ich panel) - ale coś się firma chyba psuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Aha nie obczaiłem bo dopiero wstałem i źle sobie pytanie przeczytałem Koszta raczej małe nie będą (ja ci tego nie zrobię hehe). Najlepiej skontaktuj się z firmami gdzie coś podobnego było lub jest. Zdaje się że firma niceshoot coś takiego oferowała na swoich serwerach (klikasz i masz ich panel) - ale coś się firma chyba psuje Nie sądziłem że takie trudne ;d żeby kilka poleceń wykonało do vps'a ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Skoro to tylko kilka poleceń to czemu sam nie napiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Skoro to tylko kilka poleceń to czemu sam nie napiszesz? Hmm bo nie potrafie ;d ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 php - ssh2 bash - przykładowe wysłanie komendy po ssh: ssh root@host "ping google.pl" Przecież to kilka komend, więc tyle powinineś dać rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Ferie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Ferie? Hm a co cię to obchodzi ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Hm a co cię to obchodzi ^^ Panie Mateusz raczej 12 latku ? Ile już było twoich projektów zaczynając od darmowych hostingów , pytasz o cenę ? pierwsze policz czy cię na taką kwotę stać skoro na każdym forum itp. Prosisz o sponsoring ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Poszukaj tu: http://touchvps.com/index.php/hypervm-openvz/32bit/hosting-panel/c_5.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Coś mi się wydaje że dla p.Mateusza ten temat jest nieco egzotyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Coś mi się wydaje że dla p.Mateusza ten temat jest nieco egzotyczny. Dla niego każdy teamt jest egzotyczny Widać to po jego tematach i składni zdań. Edytowano Luty 14, 2013 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 . Nie skomentuje tego, instalacja danego panelu to jedna komenda, rzeczywiście chyba ferie się zaczęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach