Snappy 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Witam. Mam pytanie, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć ile slotów CS'a 1.6 (bez pluginów) można postawić na tym serwerze? RAM: 1 GB Dysk: 20 GB Łącze: 200 MB/sTransfer: Bez limitu Procesor: 2 x 3.66 GHz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facekonto 7 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 mało pamięci RAM. jakieś 20 slotów, może mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Wszystko zależy też jaki ram i jaki procesor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Pamieć ram w ogóle nieadekwatna do CPU. Polecam szukać lepszej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diSEqC 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Jaka wirtualizacja serwera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Jaka wirtualizacja serwera ? Zgaduje że OpenVZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Wszystko zależy od konfiguracji serwera...jak i czystego amxx'a. Ilości fpsów, już o pluginach nie wspomnę (bo sam piszesz, że czysta paczka). Myślę że 15-20 slotów. Fajnie by było jakbyś miał ze 2gb ramu mógłbyś postawić wtedy 2 serwery, i każdy 1 serwer podpiąć do rdzenia nr 1 i 2 serwer do rdzenia nr2. Ja tak robiłem jak miałem 8 rdzeni, na każdy serwer były 2 rdzenie i w przypadku zbyt dużego obciążenia, serwer automatycznie podpinał się do 2 rdzenia i gra zachowywała płynność. Edytowano Luty 14, 2013 przez Gutaj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Chyba nie to forum.. -> gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach