Paweł Storoż 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Witam, szukam serwera na serwer dla gry oraz TS Gra to Urban-Terror. Potrzebuję procesor 2GHz , 2 GB Ramu, 10 GB Dysk. Myślę nad wirtualizacją XEN. Zależy mi na tym, aby maszyna już dzisiaj została uruchomiona. Płatność miesięczna. Nie mogę korzystać z szybkich płatności, więc wykonuję klasyczny przelew i dołączam potwierdzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Jak chcesz tanio to polecę Ci Mintshost.pl gdyby nie ostatnia awaria to by nie było kompletnie na nic nie narzekał. (W sumie i tak nie mam na co, bo moje dane nie ucierpiały) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oś! 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 O ile gra nie jest FPS'em możesz spróbować czegoś z francji, poszukaj na lowednbox.com A tak poza tym, https://biznes-host.pl/?s=plany_vps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 Czemu nie możesz wykonać płatności błyskawicznych ? chcesz wysłać pocztą pieniądze ?? Zobacz na hitme.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach