sebus231 8 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Gutaj co do grafiki masz rację nie jest ona najlepsza, ale grafikę robił kolega który się uczy, na profesjonalnego grafika na ten czas mnie nie stać, co do forum sam wszystko robiłem, człowiek uczy się na błędach więc postaram się to naprawić. Również nie zamierzam się kłócić jednak komentarze typu kiepski hosting itp oraz że komuś nie działa mnie irytują, gdyż ludzie wchodzą rejestrują się i nikt nie narzeka a raptem tu 2-3 osoby mają problem, jakbym miał bóg wie ile pieniędzy to zainwestowałbym w dedyka tylko pytanie po co? skoro nie wiadomo czy serwis wypali, zacznie się wszystko rozwijać zobaczę sens inwestowania to zrobię wszystko żeby było ok. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Gutaj co do grafiki masz rację nie jest ona najlepsza, ale grafikę robił kolega który się uczy, na profesjonalnego grafika na ten czas mnie nie stać, co do forum sam wszystko robiłem, człowiek uczy się na błędach więc postaram się to naprawić. Również nie zamierzam się kłócić jednak komentarze typu kiepski hosting itp oraz że komuś nie działa mnie irytują, gdyż ludzie wchodzą rejestrują się i nikt nie narzeka a raptem tu 2-3 osoby mają problem, jakbym miał bóg wie ile pieniędzy to zainwestowałbym w dedyka tylko pytanie po co? skoro nie wiadomo czy serwis wypali, zacznie się wszystko rozwijać zobaczę sens inwestowania to zrobię wszystko żeby było ok. Pozdrawiam Nie, nie, nie. Mylisz dwa fakty. To, że to "działa" może i jest prawdą, ale to że nie działało przez jakiś czas również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebus231 8 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 Archi, mało istotne, może coś na serwerze było. Przepraszam za moje wypowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 Czarny PR, wisi nad tobą kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebus231 8 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Czarny_PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morel Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2013 Styl jest darmowy . Użytkowników nie za wiele. Moja ocena : 2/5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach