Bomba 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Witam, nazywam się Krystian i jestem zapalonym kibicem Realu Madryt od wielu, wielu lat. Od pewnego momentu wpadłem na wspaniały pomysł, aby zrobić forum oparte na vBulletin 4.2.0 (tylko ten skrypt posiadam) Tematyka jaka mnie interesuje to: Centrum Multimedialne dla każdego fana Realu Madryt, na forum zamieszczałbym informacje na temat historycznych meczy, aktualności, wiadomości, dyskusje etc. Jeżeli ma ktoś jakiś serwer, który pociąnie to wszystko byłbym wdzięczny, nie znam się na parametrach i tak dalej, ale mam nadzieję, że coś mi zaproponujecie. Kontakt: gadu-gadu: 9561632 e-mail: realvideo@onet.pl Wybrałem reseller - ale nie wiem co do końca do znaczy, chciałbym dostęp do ftp, bazy danych i do cpanelu Pozdrawiam i czekam na propozycje, Krystian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Na vbulletina za kupę kasy było stać a na serwer za parę złociszy już brak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 On napisał, że ten skrypt ma a nie, że kupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Zapewne Twoje forum od początku będzie generować tak gigantyczny ruch, że potrzebne Ci coś wyżej niż zwykłe WWW.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bomba 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Skrypt mam już trochę czasu, mój brat w tym siedział, ja przejmuje Na początku nie będzie dużego ruchu, ale sam vBulletin troche waży i jak kupowałem jakiś tańszy serwer (bo obecnie jestem spłukany) to wszystko padało ;/ Szukam jakiejś osoby do "zasponosorowania" jakiegos serwera na krótki okres czasu (2 miechy max) który by to pociągnął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 On napisał, że ten skrypt ma a nie, że kupił To że ma nie znaczy że może go używać Swoją drogą co do hostingu to nawet zwykły najmniejszy pakiet z proserwer za dokładnie 3 zł /miesiąc dźwiga vbulletina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bomba 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Nie dźwiga Zaufaj mi. Mam licencje, spokojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 (edytowany) Nie dźwiga Zaufaj mi. Mam licencje, spokojnie... Nie mam co ci ufać bo stawiałem i działało więc nie pisz głupot. Swoją drogą odezwij się na pw to wydzielę ci konto u Siebie. Edytowano Luty 13, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 A na domene złocisze znajdziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2013 ostatni post the best, ja pie... już nic nie piszę... po co komuś dawać serwer gratis , czy domenę gratis, jak i tak z tego nic nie będzie, bo chyba nie dlatego ktoś szuka gratis aby zaoszczędzoną kasę wydać na promocję ? co innego golizna a znany serwis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach