Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Witam mam pytanie czy da się zainstalować kilka serwerów shell na 1 serwerze vps?? Jeżeli tak to jak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Jak masz Debiana to: apt-get install konta shell. A tak poważnie to konto shell, jest zwykłym kontem użytkownika. Czyli możesz utworzyć ich nawet tysiąc, zwyczajnie dodając użytkownika "adduser <login>" i oczywiście dając dostęp do powłoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Nie mam ubuntu.. Ale chodzi mi żeby każdy użytkownik miał swój osobny system oraz swoją przeznaczoną powierzchnię i transfer . A nie wszyscy na jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 quota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Pogrzebienny 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Sorry. Ale co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 jakie uslugi (czyt. co ) bys chcial uzytkownikom udostepnic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Sorry. Ale co?? Google za Ciebie nie będę używał. Ale w skrócie jest to ograniczenie powierzchni dysku per user/grupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Ferie się gdzieś zaczęły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Ferie się gdzieś zaczęły? Tak, na Śląsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rkzm2012 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Postaw 100 kont na 2 gb ramu i 2*1Ghz chciałbym mieć takie lagi na vps. Do shella dedyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach