ksysi 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Witam Chcę skorzystać z usług firmy biznes-host.pl jednak zastanawiam się nad dwoma opcjami: 1) Hosting www dla kl. indywidalnych standard (99zł) 2) Serwer VPS #1 (najtańszy) Posiadam 1 stronę (głównie tekst + obrazki, bez video itp.), ma ona średnio 150 wejść dziennie, ale zdarzały się dni, że ich liczba wzrastała nawet do 2500. Planuje także postawić nową stronę na potrzeby programu partnerskiego (ciężko na dzień dzisiejszy przewidzieć ile będzie unikalnych wejść). Którą opcję powinienem wybrać? Ceny są "podobne", jednak nie wiem czy zwykły hosting da radę to ewentualnie uciągnąć. Za hostingiem także przemawia prostota - z konfiguracją VPSa trochę bym się pewnie pobawił nie mając DirectAdmin. Z góry dzięki za wszelkie porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odaj 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Taki ten VPS, średni. Okradaj hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Biznes-Host posiada w ofercie również VPS z DirectAdminem - http://biznes-host.pl/?s=vps_directadmin&rodzaj=da&sub=12 Weź hosting. Przed zakupem napisz do mnie na PW, a udostępnie Ci kod na 25% zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach