Gość www.hugoweb.pl Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Witam, chciałbym prosić drogich użytkowników o ocenę tej strony -> http://mam-to.com.pl Czekam na opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Ale żarty z rana, ohoho Kup sobie jakiś szablon, tak jak w stopce masz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Osz k...urde, ale miazga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www.hugoweb.pl Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 To w zasadzie nie jest moja strona, tylko znajomego, który twierdze, że strona jest wykonana profesjonalnie. Zbieram niezależne opinie, aby go uświadomić co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 O ja je bie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 To pewnie taka polityka firmy - robią sobie antyreklame, dla dobra reklamy klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Pewnie szef jest na etapie "nieważne, co mówią, ważne, by mówili" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 To musi być prowokacja... Albo odkopany projekt sprzed 15 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Zwykł trolling. Nikt poważny nie tworzy takiego "czegoś" bo jak to inaczej nazwać i nie nazywa tego stroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Moje oczy, ostrzegać następnym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach