Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Witajcie Która firma oferuje coś takiego oraz jaka firma według Was będzie najlepsza. Chcę aby osoba po wysłaniu sms z treścią na dany numer otrzymała zwrotną wiadomość, jednak chciałbym móc sam ustawić w bazie jakie to mają być sms. Oraz czy mogę zarejestrować DotPaya na siebie a wypłacać na osobę z rodziny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Nie podałeś czy sms ma być wysłany na numer premium (krótki 4,5-cyfrowy o podwyższonej płatności) czy zwykłe numer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 SMS płatny oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrozenShade 18 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 cashmobile, dotpay. w obu przypadkach mozesz samemu dostarczac pule kodow wysylanych do twoich klientow. support w cashmobile wydaje mi sie duzo lepszy od tego w dotpayu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 Dzięki wielkie Załatwione wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach