R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Witam Sprzedam serwis internetowy www.fajts.eu (dawniej pod domeną .pl) W skład wchodzi całość czyli: Domena - aktywna do 2013.11.10 Serwer w OVH 25GB - również do 2013.11.10 Facebook Fanpage www.facebook.com/fajtspl (posiada 2560 fanów. Wszyscy to prawdziwi użytkownicy. Nie kupieni) Krótko mówiąc wszystko co związane ze stroną Roczne utrzymanie serwisu kosztuje około 120zł (a dokładniej 117 z groszami) Serwis jest banalnie prosty w obsługiwaniu. Nie jest wymagana żadnawiedza na temat kodów itp. Admin ma swój własny panel na stronie którymwszystko zarządza. Na stronie nie ma w tej chwili komentarzy oraz oceniania ale oczywiście na życzenie klienta mogę dodac. Sprzedaję ponieważ nie mam wystarczająco czasu. W zdjęciach przedstawiam Statystyki wejść oraz zarobki miesięczne kontakt poprzez PW lub telefoniczny 660-052-209 Aukcja allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=3022609734 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Wrzuć dzienne statystyki a nie takie od początku serwisu. Moim zdaniem to o jedno zero za dużo Ci się wcisnęło przy wpisywaniu ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Wrzuć dzienne statystyki a nie takie od początku serwisu. Też poproszę no i pokaż jakoś dokładniej te staty zarobków z adtaily bo jak na razie pokazałeś ogólne zarobki z wszystkich serwisów a ile ty ich tam jeszcze masz podpiętych to nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 2k koła za to coś? Masz w ogóle licencję na skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 2k koła za to coś? Masz w ogóle licencję na skrypt? Tak mam ale wszelkie pytania na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) Wrzuć dzienne statystyki a nie takie od początku serwisu. Są to statystyki 1.12.2012 - 31.12.2012 Edytowano Luty 11, 2013 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Tak mam ale wszelkie pytania na PW Dlaczego na pw? Ogłaszasz się na forum, to na forum dyskutujmy. Moim zdaniem to nie jest warte więcej niż wspomniane 200 zł. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Dlaczego na pw? Bo na pw mozna ludziom nawciskac glupot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Tak mam ale wszelkie pytania na PW Na które nie odpisujesz ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach