Artix 34 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Mam na sprzedaż parę domen, które obecnie nie mają żadnego wykorzystania - kiedyś był pomysł na wykorzystanie, ale wena się wyczerpała. Mógłbym je porzucić ale myślę, że ktoś zrobi z nich pożytek. Odsprzedam je po cenie nie niższej niż cena rejestracji w Masternet, czyli 15zł. Mogę też gratisowo dorzucić zawartość domeny (jeśli taka jest), jeżeli kupujący wyrazi chęć. copters.pl - wygasa 30 marca warlords.pl - wygasa 25 lipca xnovarev.pl - wygasa 11 listopada --- Mam też parę domen na Namecheap, głównie związane z branżą hostingową, sprzedam je po cenach rejestracji w namecheap.com futurehost.us - wygasa 11 września modernbox.info - wygasa 22 stycznia 2014 roku O kontakt proszę na GG 25483196. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Podbijam. Zależy mi na ich sprzedaży, a konkretniej na jakichś drobiazgach zarobionych na nich. Jestem skłonny zejść do 10zł za polskie domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach