maus 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Witam, obecnie mam sporą stronę z wieloma subdomenami na nazwa.pl, chce to przenieść gdzieś gdzie będzie direct admin, ew. cPanel. Pojemność ok 4GB Transfer obecnie mam 60GB, obecnie jest spory zapas. 2 subdomeny na joomli, 2 na autorskich skryptach i następny autorski panel dojdzie (również na subdomenie) Główne cechy które musi posiadać serwer: - brak problemu z wyświetlaniem stron, - dobry filtr do skrzynek e-mail, ten od Nazwy jest tragiczny, - dobre bazy danych, - warto żeby support byl sprawny, - dobry panel ze statystykami. Płatność roczna / półroczna Kwota na rok, mniej niż 150zł.. oferty niżej lub pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webion 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Witam, Proponuje Medium z naszej oferty: https://webion.pl/hosting_www przy płatności rocznej mogę zaoferować 30% rabatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) Polecam hekko.pl pakiety EasyPack+ za 69zł rok MediumPack za 121zł rok Korzystam i polecam panel DirectAdmin support świetny nigdy nie miałem z nim problemów każdą sprawę fachowo załatwiłem. Mało padów no i filtr poczty jest super bo nigdy nie zdarzyło mi się abym dostał jakiś spam Dodatkowo masz fajne wykresy obciążenia Edytowano Luty 11, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach