plissken 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Panowie i Panie,mam nadzieje ze umiescilem to w miare odpowiednim dziale. Poszukuje odpowiednika hosttracker-a w Polsce, zeby po polskiemu zaplacic, miec support po polsku itd. Jakies pomysly ? p.s. hosttracker czyli serwis ktory sle sms,mail gdy strona padla i jest down. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Serwerstatus.pl - aczkolwiek na razie nie ma powiadomień sms (kiedyś były). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Nie wiem czy coś prócz serwerstatusu z polskich stron istnieje, ale serdecznie polecam Pingdom'a, z którego korzystam już dość długo i problemów nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plissken 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 dzieki panowie bardzo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Serwerstatus.pl - aczkolwiek na razie nie ma powiadomień sms (kiedyś były). Jest możliwość bez mojej ingerencji samemu zrobić pomiadomienia SMS. Email2SMS Na razie skupiam się na coraz to lepszych statystykach i różnych pomiarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach