noove 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) Witam serdecznie. Mam na sprzedaż layout pod stronę dla hostingo. Projekt można zobaczyć pod adresem: http://nativecreation.pl/projects/hosting.png W razie zainteresowania, zapraszam do kontaktu: E-mail: bok@nativecreation.plTelefon: 605 612 643 Mam także inne layouty na sprzedaż: http://nativecreation.pl/projects/sale/ Wszystkie projekty sprzedawane są tylko raz. Możliwość podpisania umowy o przekazanie praw autorskich / majątkowych. Możliwa także sprzedaż całej paczki szablonów na atrakcyjną cenę. Na projekty wystawiam FVAT. --Piotr Wawrzyniak - NativeCreationFreelance webmasterMobile: +48 605 612 643Email: bok@nativecreation.plWebsite: www.nativecreation.pl Edytowano Luty 11, 2013 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Niedawno ten layout kosztował tutaj bodajże coś koło 30 zł............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) Dokładnie. Też mogłem kupić za dosłownie grosze. To jest żałosne, że ktoś sprzedaje coś co prawnie nie należy do niego... Edit: W zasadzie większość 'Twoich' prac, które zapewne 'robisz samodzielnie' i sprzedajesz 'tylko' raz już gdzieś w necie widziałem po 20-30zł. Może administracja by się w końcu na coś przydała i zaczęła tępić takie postępowanie? Edytowano Luty 11, 2013 przez zozol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) dodatkowo nie sprzedawaj layoutów z logiem agencji interaktywnej z Łodzi. Znam jej szefa i chyba nie byłby z tego powodu zadowolony. Edytowano Luty 11, 2013 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 http://klaq.hekko.pl/sprzedaz2/hosting.pngWidzę, że to te same projekty i oba są sprzedawane przez dwie inne osoby... Ciekawe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 Obydwa zapewne 'tylko raz' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaq 4 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 Zostały ode mnie kupione oraz zostały przekazane prawa autorskie. Projekty po mojej stronie nie są już aktualne więc ten Pan ma prawo robić co z nimi chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 Jak wyżej. Szablony zostały kupione i zostały przekazane mi prawa autorskie. Nie ma w tym nic dziewnego, a pisanie że można było to kupić za dosłownie grosze, nie ma tutaj sensu. Jeżeli nie jesteś zainteresowany zakupem - po prostu nie pisz, nie potrzebuję w temacie spamerów i osób które są najmądzrejsze na świecie. Mam nadzieję że i takie postępowanie weźmie pod uwagę administracja serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Edycja Edytowano Luty 14, 2013 przez makosgsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach