krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam z ciekwości pytam o jakiej cenie moglbym rozmawiac z osoba ktora zainteresowala by sie moja domena. Domeny: forum-craft.pl fifa15.pl fifa-14.pl playmaniac.pl mywindow.pl sprowadzanie-samochodow.com.pl sprowadzanie-aut.pl gierkimini.pl wypozycjonuj.com.pl Szczerze prosze Jestem otwarty na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 fifa15.pl playmaniac.pl gierkimini.pl za te bym dał max 50pln za reszte inne cena rejestracji czyli max 10pln. No może playmaniac ciut drożej. Jakby to wypozycjonować i stworzyć coś jak gryonline hm miodzio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 I jeszcze te domeny : ls-forum.pl (forum pod sławną gre symulaotr farmy) gamemods.pl gameforum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 is-forum.pl - raczej nic nie warta gamemods.pl - raczej oklepana, sorry. gameforum.pl - koło 100 zł moim zdaniem (idzie stworzyć jakieś fajne forum o grach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 prosze o wiecej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 @REF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2013 Sprawdz na http://prolink.pl/wydawca/ile-na-tym-zarobie.html Pare stron z wyżej wymienionych po 40 pln miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik.Marinez 1 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 te domeny są bezwartościowe z wyjątkiem: gamemods.pl gameforum.pl gdybym miał pomysł i nie mógłbym znaleźć domeny tematycznej max. 200pln od domeny bym dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Okej dzieki Panowie bardzo mi pomogliście. Jelsi ktos jeszcze chce sie wypoiwedziec to prosze bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach