giftube 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 (edytowany) Witam Szukam darmowego panelu bilingowego najlepiej z jezykiem polskim. Odrazu uprzedzam że nie otwieram żadnego hostingu tylko ma ułatwić prace przy zakładaniu kont dla moich klientów. Edytowano Luty 9, 2013 przez giftube (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 boxbilling, thehostingtool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 (edytowany) Łap THT, spolszczony przez typa powyżej THT-v1.2.3_PL.zip Edytowano Luty 9, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Łap THT, spolszczony przez typa powyżej THT-v1.2.3_PL.zip Którego NIE DA się zainstalować bo skopał coś w skrypcie podczas tłumaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam, Z darmowych mogę polecićBoxbilling - z tego co pamiętam to znajduje się do niego spolszczenie. Alternatywnie polecam Bleste - jest dosyć tania i użytkownik Marek607 napisał do niej spolszczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Którego NIE DA się zainstalować bo skopał coś w skrypcie podczas tłumaczenia Zajrzyj w logi, u mnie bangla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Pozwolę sobie odkopać, no bo po co nowy wątek o tym samym otwierać - polecicie jakiś w miarę fajny panel bilingowy dla klientów, może coś poza boxbillingiem? Mam u siebie ISPConfig i zastanawiam się czy jest jakiś który by w miare dobrze współpracował właśnie z nim (no bo jest jeszcze dodatek do ISP, ale kosztuje 60 euro...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Powiem ci że mam testowo boxbilling pro i jak się pogrzebie to nawet nawet. Ostatnio nawet poprawki w spolszczeniu sobie robiłem Testowałem jeszcze - WHSUITE https://whsuite.com/ ale nie spodobał mi się bo nie można dodawać produktów spoza hostingu. Tzn. można, ale instalacja wtyczki mnie przerosła Ma dość dużo dodatków i jak uda ci się ogarnąć go to daj mi znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Testowałem jeszcze - WHSUITE https://whsuite.com/ ale nie spodobał mi się bo nie można dodawać produktów spoza hostingu. Tzn. można, ale instalacja wtyczki mnie przerosła Ma dość dużo dodatków i jak uda ci się ogarnąć go to daj mi znać Przecież jak ostatnio pisałem jest on prosty do ogarnięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Tak, ale skrypt się na mnie obraził i nie wyświetlał mi dodatków, więc tupnąłem nogą i zostawiłem go w spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Cóż to nie wina skryptu tylko twoja, a tupanie nogą przejdzie Tobie z wiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Wiesz to bardziej brak czasu a nerwy mam ostatnio tak zszargane że nie stać mnie na nowe klawiatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 U mnie w zeszłym roku na podłodze wylądował monitor, myszka, połowa rzeczy z biurka a klawisze z klawiatury wystrzeliły po całym pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach