Koli502 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witajcie, Chciałbym zaprezentować swój blog na temat oszczędzania, zarabiania, inwestowania. Wiem, że jeszcze dużo przedemną, ale zawsze rady, uwagi się przydadzą. Link - http://studencki-portfel.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Jeżeli chcesz zarabiać na reklamach, to na pewno zmień ich ustawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Skórka do WordPressa fajna. Razi mnie tylko masa błędów stylistycznych, składniowych no i ortograficznych. Ciężko się to czyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 O kurde nie zdawałem sobie sprawy z tego, Wybaczcie, zaraz zabiorę się za poprawienie i o naukę języka polskiego Ustawienie reklam, możesz coś więcej napisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Postaraj się je umieścić w takie miejsce, gdzie będzie widoczna ale nie tak, by psula całej treści na blogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Jeżeli chodzi o motyw jest ok , tekstu nie czytałem - sorry . Co do reklamy jak up, umieść tak aby się "wkomponowała" w cały motyw. Aby się strasznie nie rzucała w oczy oraz aby nie była gdzies ukryta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Okej, nad tekstem pracuję, mam nadzieję, że jest lepiej. Już teraz pracuję nad reklamami, przedstawie je ponownie jak ustawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach