Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam serdecznie. Otóż miałem zamiar kupić hosting na LinuxPL.com ,hosting WWW (w5gb) wszystko okej, tylko jest jeden minus, nie ma płatności miesięcznych, próbowałem się jakoś dogadać z administratorem,ale nie da rady. :/ Dlatego mam do Was prośbę, polecacie mi jakiś hosting WWW,który ma podobne parametry niż ten z Linuxa, oraz jest możliwość płatości miesięcznych. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 MZone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Zapraszam do nas, płatności miesięczne: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webion 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam, Jeśli brak SSH nie jest problemem, to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: https://webion.pl/hosting_www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Polecam mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam, Jeżeli nie potrzebuje Pan dostępu do SSH to zapraszamy do zapoznania się z naszą oferrtą - Mintshost.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Zobacz na mydevil.net. bardzo dobre konto shell oferujace hosting i kilka innych przydatnych rzeczy. Brak panelu www za to wszystko skonfigurujesz przez shell. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 unixstorm.org progreso.pl globalnetwork.pl vipower.pl to firmy które mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach