Koli502 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam Wszystkich, gdyż jest to mój pierwszy post Poszukuje hostingu, mniej więcej 2 GB powierzchni oraz powyżej 20, 30 GB transferu na miesiąc. Teraz posiadam: Ilość domen / wiele www bez limitu Powierzchnia dyskowa 4 GB Transfer miesięczny 10 GB Bazy danych mySQL bez limitu Ilość kont FTP bez limitu Ilość kont e-mail bez limitu Abonament roczny (z doliczonym 23% VAT) 84 zł Niestety, transfer przekraczam, więc będę musial dopłacać. Prosiłbym o jakieś wskazówki. Kwotę jaka mogę przeznaczyć to 100 zł netto na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Mogę Ci polecić hekko link stopka Pakiet EasyPack+ MediumPack Co prawda MediumPack jest o 20 zł droższy niż twój budżet ale gwarantuje że warto EasyPack+ też będzie ok i taniej niż obecnie płacisz z większymi parametrami więc jeśli styka 20gb transferu to bież i się nie zastanawiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 http://www.prohost.pl/shop/category/compare/id/1/ Plan starter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webion 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 https://webion.pl/hosting_www Pakiet Easy z naszej oferty, ew. Medium z rabatem 30% po kontakcie z naszym biurem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 A co jest dla Ciebie ważne, poza transferem? Powiedz, które z czynników są istotne w Twoim wypadku, bo w tej cenie sporo kont można doradzić. 1. Czas trzymania backupu? 2. Kwestia rejestracji zbioru danych osobowych? 3. Wersje oprogramowania systemowego? 4. Rodzaj panelu administracyjnego? 5. Dostęp SSH? 6. Dobra obsługa awarii? 7. Wiarygodność poparta liczbą Klientów? 8. Program partnerski? Jeśli natomiast chodzi Ci tylko transfer, to świetnym wyborem będzie Blink.pl - za pół ceny, o której mówisz masz konto z transferem no limit, w Polsce. Ale napisz coś więcej o w/w kryteriach, to wówczas będziemy mogli Ci lepiej doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Sprawdź jeszcze https://www.hexcom.net/pl/home/index/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznanią się z naszą ofertą hostingową - Mintshost.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 A co jest dla Ciebie ważne, poza transferem? Powiedz, które z czynników są istotne w Twoim wypadku, bo w tej cenie sporo kont można doradzić. 1. Czas trzymania backupu? 2. Kwestia rejestracji zbioru danych osobowych? 3. Wersje oprogramowania systemowego? 4. Rodzaj panelu administracyjnego? 5. Dostęp SSH? 6. Dobra obsługa awarii? 7. Wiarygodność poparta liczbą Klientów? 8. Program partnerski? Jeśli natomiast chodzi Ci tylko transfer, to świetnym wyborem będzie Blink.pl - za pół ceny, o której mówisz masz konto z transferem no limit, w Polsce. Ale napisz coś więcej o w/w kryteriach, to wówczas będziemy mogli Ci lepiej doradzić. Ciężko określić, aż tak się nie znam :/ Forum stoi na mybb, chodź z niedaleką przyszłościa chciałbym przejść na jakiś płatny skrypt. IPB może. Czas trzymania buckupu myślę, że 7 dni wystarczy. Mam około 4k uzytkowników i 15k postów. Na programie partnerskim Mi nie zależy. Napewno pozytywne opinie by się przydały. hmm pewnie nie pomogłem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Masz jakieś info na temat obciążenia generowanego na serwer przez Twój skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koli502 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Nie :/ Dostałem kilka wiadomości, że polecają serwer ovh, tak patrzę to jest bez limitu... Może poszukam kod rabatowy ? Ma ktoś może ? Ale nadal czekam na inne oferty. Bo sam do końca nie wiem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Nie :/ Dostałem kilka wiadomości, że polecają serwer ovh, tak patrzę to jest bez limitu... Może poszukam kod rabatowy ? Ma ktoś może ? Ale nadal czekam na inne oferty. Bo sam do końca nie wiem :/ ovh radze, Ci omijać szerokim łukiem bo za jakiś czas wrócisz z "puaczem" że coś nie działa zainteresuj się http://www.usdc.pl/Serwery_WWW.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Myślę, że dobrze kombinujesz z backupami. Minimum 7 dni i najlepiej, aby samodzielnie się je przywracało, to bardzo pomaga w razie awarii, albo gdyby Twoja strona/forum padły ofiarą ataku i zostały zmanipulowane. Wiarygodność - popatrz na listy referencyjne, na liczbę obsługiwanych Klientów. Myślę,że zajrzyj także na strony operatorów i sprawdź, co mówią o backupie danych. Jeśli mówią tylko, że jest, to raczej brzmi mniej wiarygodnie, niż jeśli mówią, że jest 7 dni i można go samodzielnie przywrócić. Na szybko to moim zdaniem tutaj kwalifikują się Blink.pl oraz Hekko.pl, jednak za tym pierwszym przemawia nielimitowany transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Myślę, że dobrze kombinujesz z backupami. Minimum 7 dni i najlepiej, aby samodzielnie się je przywracało, to bardzo pomaga w razie awarii, albo gdyby Twoja strona/forum padły ofiarą ataku i zostały zmanipulowane. Wiarygodność - popatrz na listy referencyjne, na liczbę obsługiwanych Klientów. Myślę,że zajrzyj także na strony operatorów i sprawdź, co mówią o backupie danych. Jeśli mówią tylko, że jest, to raczej brzmi mniej wiarygodnie, niż jeśli mówią, że jest 7 dni i można go samodzielnie przywrócić. Na szybko to moim zdaniem tutaj kwalifikują się Blink.pl oraz Hekko.pl, jednak za tym pierwszym przemawia nielimitowany transfer. Pierwszy raz widzę osobę, która na tyle sposobów potrafi promować swoją markę. To tak offtopując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 7 dni to słabiutko Panie Arturze - u nas jest 14 dni i 2 lokalizacje backupów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 dobra podbijam 7 dni, dwie lokalizacje kopii zapasowych oraz 3 różne kopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Polecam Ci ten hosting: http://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit Jeśli się zdecydujesz to napisz na PW to dam Ci kod zniżkowy na 25%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach