Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Witam, mam na sprzedaż serwer VPS kupiony w SLDC.pl. Jest to serwer SDC-vps4 z dyskiem 50GB SSD + panelem directadmin za jedyne 39zł brutto miesięcznie, czyli cena bardzo okazyjna Kupiłem go w promocji. Wszystko, co trzeba jest zainstalowane. Htop tutaj: http://tuxi.pl/view.php?filename=66121.jpg Opłacony do 15 bieżącego miesiąca. Dostępny dziś w godzinach wieczornych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 (edytowany) chcesz sprzedać VPSa na 8dni za 30zł gdzie na miesiąc kosztuje 59, niezbyt opłacalny interes. edit: sory nie doczytałem tego "39zł brutto miesięcznie" Edytowano Luty 7, 2013 przez krk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 chcesz sprzedać VPSa na 8dni za 30zł gdzie na miesiąc kosztuje 59, niezbyt opłacalny interes. edit: sory nie doczytałem tego "39zł brutto miesięcznie" Warto dodać, że normalnie kosztuje 59zł + koszta licencji DA (20zł/mc), co daje 79zł miesięcznie. Sądzę, że to dobry biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 to czemu sprzedajesz tak "dobrą" ofertę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 to czemu sprzedajesz tak "dobrą" ofertę ? Widziałeś htop ? Zwyczajnie nie potrzebuję już VPS. Sprzedałem serwis, który generował obciążenie więc resztę gratów przerzuciłem na konto www. Jak się nie sprzeda to zrobię darmowy hosting, bo szkoda żeby wygasł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 ct9.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 ct9.pl? Niee, mam inną domenę, którą będę mógł przeznaczyć na ten projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 ehhh szkoda... bo już myślałem, żeby rejestrować... może bym na tobie zarobił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 (edytowany) ehhh szkoda... bo już myślałem, żeby rejestrować... może bym na tobie zarobił... Jak chcesz zarobić to wstań od kompa i poszukaj pracy. W każdym temacie znajdzie się jakiś troll, chyba powinno się takich karać ? ;> Edytowano Luty 8, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Serwer zostaje u mnie, jakoś go zagospodaruję. NIEAKTUALNE :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Ponawiam ofertę Wygasa za 14dni (dostępny dziś w godzinach nocnych). Opłata wynosi 39zł brutto miesięcznie. http://tuxi.pl/images/23deb.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Wykres uptime poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Wykres uptime poproszę Od 08.01.2013 uptime wynosi 99,66%. Serwer sprawuje się elegancko, zresza nie było tam nic, co mogłoby go przemęczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Jaki tam jest raid z tymi dysakmi i jaki proc? Ram jest brustable czy już Vswap? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Jaki tam jest raid z tymi dysakmi i jaki proc? Ram jest brustable czy już Vswap? Wszystkie informacje zostały podane w ogłoszeniu. Masz screen z htop, z panelu Directadmin oraz link do oferty. Na podstawie powyższych danych możesz sam określić, jaki procek oraz ilość pamięci ram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach