Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Hej, Na sprzedanie mam serwer HP Proliant DL360 Procesor: 2x Xeon 3 GHz RAM: 3072 MB ECC Syski 2x72 GB SCSI Kupiony 2 tyg temu, jednak za dużo hałasuje i nie chcę pogorszenia stosunków rodzinnych ( ) a nie mam czasu na dokończenie DC na strychu Mam jeszcze 2 podobne, ale już nie na sprzedaż. Cena: 230 z wysyłką. Kontakt jak zawsze: marek@backupftp.pl PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Oooo staroć straszny. Tam wentyle z tego co pamiętam od startu dają na 100%, jak chcesz je jakoś ujarzmić to polecam hpasm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Oooo staroć straszny.Tani w zakupie drogi w eksploatacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Wiele DL360 G3 (po konfigu wnosze, ze to ta generacja) mialo blad sprzetowy, ktory objawia sie tym, ze wentylatory jak juz raz wejda na obroty to te juz sie nie obniza do restartu. Walczylem z tym, ale jedynie na Windowsa i na bardzo stare Linuxy byly pakiety do kontrolowania predkosci wentylatorow. Skonczylo sie tym, ze pozbylem sie grata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Nie chce robić anty reklamy ale jak można się pchać w takie "coś" - szczególnie do domu. Nie lepiej zbudować coś na 775 z jakimś celeronem e1400 albo jakimś dual corem e2140 - który zniszczy to wydajnościowo pod każdym względem i będzie chodzić pod boxowym wentylatorem nie przekraczając 1tyś obrotów? szczególnie po undervoltingu? i nawet stabilniejsze będzie bo nie będzie się grzać jak czajnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Wiele DL360 G3 (po konfigu wnosze, ze to ta generacja) mialo blad sprzetowy, ktory objawia sie tym, ze wentylatory jak juz raz wejda na obroty to te juz sie nie obniza do restartu. Walczylem z tym, ale jedynie na Windowsa i na bardzo stare Linuxy byly pakiety do kontrolowania predkosci wentylatorow. Skonczylo sie tym, ze pozbylem sie grata. Nie błąd, tylko po prostu tak miały, pisałem o tym parę postów wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2013 Cena w dół: 130 + wysyłka http://allegro.pl/serwer-hp-dl360-2-x-xeon-3ghz-3gb-ram-2x72gb-i3020528322.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2013 Oczywiście już dawno sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach