Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 Witam, poszukuje konta www o podobnych parametrach do tego stąd: https://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit (pakiet start). Może być 5GB powierzchni. Wziąłbym w BH, ale się boję Lokalizacja nie jest ważne, ale obowiązkowo panel DA. Budżet 100-130zł rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 (edytowany) mam malutkie konto www w biznes-host od jakiegoś czasu (mniejsze niż w pakiecie najmniejszym) - korzystam głównie jako konto ftp, albo pod jakieś pliki statyczne - czasem tylko przetestuje jakiś skrypt. Nie miałem nigdy problemów z dostępnością czy wydajnością. Śmiało nie masz czego się bać Edytowano Luty 6, 2013 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 mam malutkie konto www w biznes-host od jakiegoś czasu (mniejsze niż w pakiecie najmniejszym) - korzystam głównie jako konto ftp, albo pod jakieś pliki statyczne - czasem tylko przetestuje jakiś skrypt. Nie miałem nigdy problemów z dostępnością czy wydajnością. Śmiało nie masz czego się bać Niee,oni odpadają. Jak miałem u nich VPS to mulił jak cholera, ostatnio zniknęły moje dane z ich bazy razem z moją wirtualną kasą, nagle zmienił mi się nick, a jak już zamówiłem konto www to mnie wywalili... Szkoda czasu. Szukam czegoś naprawdę pewnego. Jeszcze Phudianet fajnie wygląda, ale... sam nie wiem, nie przekonują mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 P{od co dokładnie chcesz, ma to być zwykła strona czy szalone skrypty Dr. No? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 (edytowany) Dokładnie to pod forum 4young.pl i resztę 34 stron, 40 baz mysql. Ruch niewielki na tych stronkach. W większości to jakieś testowe skrypty i stronki. Jedynie to forum młodzieżowe ma z 2k uu w miesiącu. Edytowano Luty 6, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 http://castpol.pl/oferta/kontawww Tylko musiałbyś zagadać z Miłoszem o limit baz. Szczerze polecam Castpol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 O Castpolu tez myślałem, ale trochę drogo by mnie wyszło. Znalazłem ofertę Hexcom i fajnie nawet wygląda tym bardziej, że dostajesz 5 adresów IP, tzn masz do dyspozycji. Jak macie jeszcze jakieś propozycję to śmiało. Na razie prowadzę rozmowy z rożnymi firmami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 A ja polecę Superhost , wielu klientów tam ma Swoje portale , ja osobiście też konto posiadam od 3 lat i jest bardzo wysoka jakość usługi jak za tą cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 40 baz na serwerze może trochę przycisnąć, nasz jakieś konkretne dane o obciążeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 Waga baz: 50MB Screen z htopu. Na serwerze uruchomiony jest również TS3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 O Castpolu tez myślałem, ale trochę drogo by mnie wyszło. No to napisz, że przeznaczasz na to budżet 24,99 brutto. Rzucasz 100-130, a potem biadolisz, że za drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 Dianet możesz spokojnie brać. Awarii nie ma, ostatnio przenieśli wszystko na polskie serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2013 devilmedia.pl, zainteresuj się tym hostingiem i napewno nie będziesz żałował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Podbij do globalnetwork.pl tylko nie patrz na ofertę a od razu pukaj do BOKu o ofertę indywidualną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 (edytowany) No to napisz, że przeznaczasz na to budżet 24,99 brutto. Rzucasz 100-130, a potem biadolisz, że za drogo. To nie oznacza, że muszę wszystko wydać, poza tym Twoja oferta nie spełnia moich wymagań... Jeśli znalazłaby się oferta godna uwagi ze te 130zł to bym wziął. Tym bardziej, że mam zamiar zostać na dłużej w tejże firmie. voti, devilmedia, maja brzydką stronę, odpada. Kamikadze, globalnetwork ma tylko pleska w ofercie, odpada. Edytowano Luty 7, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 To nie oznacza, że muszę wszystko wydać, poza tym Twoja oferta nie spełnia moich wymagań... Jeśli znalazłaby się oferta godna uwagi ze te 130zł to bym wziął. Tym bardziej, że mam zamiar zostać na dłużej w tejże firmie. Jestem ciekaw skąd wiesz, że nie spełnia, skoro nie dostałeś oferty, bo odrazu wyskoczyłeś, że za drogo Podejrzewam, że chodzi o limit baz danych, co akurat nie jest żadnym problemem. Stąd też mój wniosek taki, że szukasz czegoś za pińć zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 No tak, jest u Ciebie limit baz. Nie bez powodu stworzyłem temat tutaj, jeśli miałeś coś konkretnego do zaoferowania to mogłeś pisać... Na razie testuję Hexcom, a później Dianet zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Witam, Budżet 100-130zł rocznie. O Na razie prowadzę rozmowy z rożnymi firmami. Negocjacje przy tym budżecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Może uderz to progreso.pl? Ale to też raczej nie ten budżet. W sumie to ciężko osobiście mi polecić coś w tym budżecie. Jeśli chodzi o BH, to jakiegoś pecha musiałeś mieć Ewentualnie: http://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html Pakiet Biznes-1 https://www.prohost.pl/shop/category/compare/id/1/ Medium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 (edytowany) Ehh użytkownik z takim stażem na forum a nadal się nie nauczył że za półdarmo nie dostanie godnej usługi. Chorym stwierdzeniem wg mnie jest że 10zł na miesiąc wychodzi drogo... Edytowano Luty 7, 2013 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Ehh użytkownik z takim stażem na forum a nadal się nie nauczył że za półdarmo nie dostanie godnej usługi. Chorym stwierdzeniem wg mnie jest że 10zł na miesiąc wychodzi drogo... Nie rozumiem po co ta dyskusja. Kto powiedział, że 10zł za miesiąc to drogo ? Po prostu chodzi o to, że mam tylko tyle kasy i ani grosza więcej, więc widząc ofertę Caspola stwierdzam, że mnie nie stać, bo potrzebuję z 40baz danych, a zresztą ich będzie przybywać. Castpol jak widać niczego nie zaoferował, a właśnie po to założyłem temat żeby otrzymać jakieś oferty. Nie piszę do każdej firmy z osobna o ofertę indywidualną, chyba po to powstało to forum, abym to ja mógł otrzymać oferty od firm. Temat do zamknięcia, wybrałem już ofertę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 chyba po to powstało to forum, abym to ja mógł otrzymać oferty od firm. Temat do zamknięcia, wybrałem już ofertę... oto właśnie jest cel tego forum, zaspokoić potrzeby kolopika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 oto właśnie jest cel tego forum, zaspokoić potrzeby kolopika Oczywiście chodziło mi o ten wątek. Błyskotliwy to ty nie jesteś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Ale po co ciagniesz temat Castpola? Nie przedstawilem oferty, bo na dzien dobry rzuciles, ze drogo. Szukasz czegos jak najtanszego, to przeciez nie bede wciskal Ci na sile oferty, bo to i tak nie ma sensu. Wole ten czas poswiecic na cos innego. Przy okazji pochwal sie co wybrales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach