Baltazar IX 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 witam. zakupiłem domenę.eu. Zmieniłem dnsy podpiąłem do hostingu i niby wszystko jest ok ale: gdy wpisuję www.moja.domena.eu wszystko jest ok gdy wpisuję moja.domena,eu to włącza się inna strona (ta z darmowego hostingu dodanego do domeny) czy można jakoś zrobić, że jak wpiszę moja.domena.eu to odpali się to samo co www.moja.domena.eu ? z góry dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 (edytowany) witam. zakupiłem domenę.eu. Zmieniłem dnsy podpiąłem do hostingu i niby wszystko jest ok ale: gdy wpisuję www.moja.domena.eu wszystko jest ok gdy wpisuję moja.domena,eu to włącza się inna strona (ta z darmowego hostingu dodanego do domeny) czy można jakoś zrobić, że jak wpiszę moja.domena.eu to odpali się to samo co www.moja.domena.eu ? z góry dziękuję za pomoc .htaccess http://htaccess.lapti.pl/ Edytowano Luty 5, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baltazar IX 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 rozumiem, że plik mam wygenerować w "przekierowania www". Wygenerowany plik mam podmienić czy może dodać treść wygenerowanego pliku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 pokaż jak wygląda twój obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baltazar IX 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 ok już zrobiłem. miałem do domeny dołączony darmowy hosting. zmieniłem tam plik i jest ok. dziękuje za pomoc. dałbym + ale mam za mało postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach